O aplikaciji

 

Opis

 

Spletna aplikacija vodim.si omogoča trenerjem, vodjem nogometnih šol in sekretarjem klubov lažje, hitrejše in predvsem bolj organizirano vodenje administracije igralcev.

 

Enotna baza v oblaku različnim uporabnikom omogoča vpogled v njim dostopne podatke iz katerekoli elektronske naprave, naj bo to računalnik, prenosnik, tablica ali telefon. Spletna aplikacija je grafično prirejena za različne velikosti ekranov.

 

Aplikacija ne potrebuje namestitve/inštalacije. Preko brskalnika se uporabnik na varni način poveže na strežnik in aplikacijo že lahko uporablja. Edini pogoj za uporabo je dostop do interneta.

 

 

Trg

 

Res je na trgu že nekaj takšnih aplikacij, tako da ne moremo reči, da smo odkrili toplo vodo. Vendar pri razvoju sodelujemo ljudje, ki smo v nogometu od malih nog, z informacijami iz prve roke. Pri sodelovanju nam pomagata tako Združenje nogometnih trenerjev kot Medobčinska nogometna zveza.

 

Ker sami prihajamo iz “malih” klubov, vemo, kaj je borba za vsak cent, kaj šele evro. Prav iz tega spoznanja uporabnikom ponujamo zelo ugodne cene paketov.

 

 

Razvoj

 

Spletna aplikacija vodim.si je živa tvorba. Razvoja verjetno ne bo nikoli konec. Razvoj bo šel v korak s časom, z vašimi potrebami in željami. Zato bomo vedno odprti na predloge in jih bomo preučili ter poskušali vpeljati v aplikacijo.